Op donderdag 11 mei 2023 organiseert de Gebruikersvereniging van MULTIsignaal twee bijeenkomsten, de “Algemene Ledenvergadering (ALV)” en “Delen = Vermenigvuldigen (D=V)”, waar we jou graag voor uitnodigen!

Algemene leden vergadering

Beleidsmedewerkers, procesmanagers, functioneel beheerders en regio-coördinatoren die werken met MULTIsignaal kunnen zich hiervoor aanmelden. Tijdens de ALV krijg je de gelegenheid om mee te beslissen over verenigingszaken en hoor je alles over de plannen voor 2023. We beginnen van 10:00 tot 12:00 uur met de jaarlijkse ALV.

Delen = Vermenigvuldigen

Het middagprogramma is bedoeld voor alle professionals, beleidsmedewerkers, procesmanagers, functioneel beheerders en regio-coördinatoren in Nederland die werken met de Verwijsindex VIN.

We hebben een enerverend middagprogramma, waarbij diverse onderwerpen aan bod komen, zoals het Plan van Aanpak van VWS, de doorontwikkeling en de juridische mogelijkheden gepresenteerd door mr. Jolanda van Boven. Ook stellen we je in de gelegenheid om vragen te stellen of om ideeën uit te wisselen met collega’s vanuit het hele land.

We kijken er ontzettend naar uit om jullie weer te ontmoeten en geven jullie graag de gelegenheid om na de bijeenkomst met elkaar bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden

Zien we jou ook op donderdag 11 mei in de Stadstuin locatie Werkspoorfabriek Meld je dan nu alvast aan voor de ALV én D=V. Deelname is gratis en meer informatie over het definitieve programma volgt later. Voor deelnemers die zowel aan de ALV als aan D=V deelnemen, is de lunch inbegrepen. Mocht je dieetwensen hebben, geef dit dan door via het aanmeldformulier.

Tot dan!