Inschrijfformulier trainingen VIN

Inschrijfformulier training VIN

Design is a funny word

Met dit formulier kunt u zich inschrijven voor training over VIN.

 • Er zijn verschillende mogelijkheden:

  1. Korte online bijeenkomsten over VIN en MULTIsignaal over bepaalde onderwerpen:

  Er worden drie verschillende online bijeenkomsten aangeboden via Teams.

  Wat is VIN en hoe sluit je aan? Een introductie. Wil je als organisatie of professional aansluiten op VIN, maar wil je eerst meer weten over wat VIN is en hoe het werkt? Geef je dan op voor deze korte online bijeenkomst over VIN waarin je al je vragen kan stellen over hoe je VIN in jouw werk kan gebruiken.

  Wanneer gebruik je VIN en hoe voer je het gesprek? Vind je het lastig om te bepalen wanneer je je betrokkenheid moet tonen in VIN bij een jeugdige? Weet je niet goed hoe je het gesprek over VIN kunt voeren met jeugdigen of ouders? Geef je dan op voor deze korte online bijeenkomst over VIN waarin je al je vragen kan stellen over hoe je VIN kan gebruiken.

  Hoe werkt MULTIsignaal en wat doe je met de mails? Heb je een account om gebruik te maken van MULTIsignaal, maar weet je niet goed hoe het systeem werkt? Blijf je mails krijgen vanuit MULTIsignaal en wil je weten hoe je dit zoveel mogelijk kan voorkomen? Geef je dan op voor deze korte online bijeenkomst over MULTIsignaal waarin je door het systeem meegenomen wordt en je al je vragen kan stellen over het afvinken van de match en het aangeven van de matchregisseur.

  Schrijf je in via het inschrijfformulier korte bijeenkomsten. Ongeveer een week voor de bijeenkomst ontvang je de uitnodiging.

  2. E-learning:

  De 'Cursus: vroeg samenwerken in Noord-Holland Noord (VIN)' is te vinden via het linker menu van MULTIsignaal. Deze training is alleen beschikbaar voor professionals met een account voor MULTIsignaal. In deze e-learning leer je hoe jij door gebruik te maken van de Verwijsindex VIN vroegtijdig in contact kunt komen met andere betrokken professionals. Waarom en hoe maak je gebruik van dit instrument. Ontdek hoe het gebruik van VIN jou, de jeugdige en het gezin kan ondersteunen. Vinden, verbinden en samenwerken staan centraal in deze e-Learning module.

  Gebruik NIET de blauwe knop 'Versturen' hieronder om je aan te melden voor een training maar schrijf je in via het formulier korte bijeenkomsten.Terug

gemeente